Houten vloeren laten schuren bij Friese parketlegservice

Houten vloeren schuren

Houten vloeren hebben een lange levensduur, maar zullen toch af en toe onderhoud nodig hebben. Er komt een punt wanneer uw vloer niet meer te helpen is met een onderhoudsbeurt, dit is wanneer u uw vloer moet laten schuren. Wanneer uw vloer geschuurd wordt, kunt u hem weer opnieuw laten lakken/oliën etc. Zo kunt u uw vloer weer een compleet nieuwe uitstraling geven.

Bij de Friese parketlegservice gebruiken wij onze jarenlange ervaring om uw vloeren op een professionele manier te schuren, zodat u weer met een schone lei kan beginnen. Wanneer u vervolgens iets nieuws wilt proberen zijn wij er altijd om u gratis en vrijblijvend te adviseren, en kunnen wij samen voor u de perfecte oplossing vinden.

Het schuren van uw vloer is daarnaast ook ecologisch verantwoord. Deze kunnen wij voorzien van een natuurlijke uitstraling zonder VOC enzoventen, wat resulteert in een gezonde vloer.

Neem vandaag nog contact op!

Bij de Friese parketlegservice is de klant altijd koning, en proberen wij elke opdracht perfect aan uw wensen aan te passen. U kunt vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tevens komen wij ook graag bij u thuis of op kantoor voor vrijblijvend advies. Klik hier om naar de pagina Offertes te gaan of ga direct naar contact toe.

Ook toe aan een andere vloer?

Ook toe aan een andere vloer?