Houten vloer laten opknappen

houten vloer opknappen header

Wilt u uw houten vloer opknappen? Een houten vloer laten opknappen is een slimme keuze. Het opknappen van de oude vloer is immers veel duurzamer dan het vervangen ervan. Tegen de tijd dat wij klaar zijn oogt de vloer weer als nieuw, tegen een fractie van de nieuwprijs.

Doordat slijtage aan het parket niet te vermijden is, is het belangrijk om uw vloer te onderhouden. Door middel van goed onderhoud zijn grote renovaties aan uw vloer te voorkomen. Door gebruik te maken van Rubio Monocoat Olie is onderhoud een stuk eenvoudiger. Maar gaat u verhuizen en wilt u daar de houten vloer opknappen of is uw vloer eigenlijk niet zo goed onderhouden als u zou willen? Dan is schuren, opknappen en lakken de juiste keuze. Neem contact op voor advies over de juiste aanpak van uw vloer.

Een goed onderhouden houten vloer kan een leven lang meegaan. Een goede reiniging en onderhoud van een geoliede of gelakte vloer verlengt de levensduur van de vloer aanzienlijk.


Friese Parketlegservice

Specialist in houten vloeren opknappen.

houten vloer laten opknappen
geschuurde vloer

Oneffenheden verdwijnen

Door de vloer grondig op te schuren verwijderen we oneffenheden die zijn ontstaan door het dagelijks gebruik.

Hiervoor gebruiken wij professionele vloerschuurmachines in combinatie met professionele stofzuigers, zodat er geen zaagsel in het huis terechtkomt.

Na het schuren wordt de vloer gelakt of in de olie gezet. Dit beschermt de vloer tegen vlekken en geeft de huiskamer de uitstraling die u normaal gesproken alleen ziet in een pas opgeleverde nieuwbouwwoning.

“Goed advies, knusse winkel, fijne persoonlijke benadering en vakwerk!”
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

– Tessa, via Google Reviews

Persoonlijke service

Onze klanten waarderen onze persoonlijke service. Wij nemen rustig de tijd voor u in onze showroom (aan de Noordvliet in Leeuwarden) om uw project door te nemen. En heeft u na de opknapbeurt nog vragen over het onderhoud? Ook dan zitten we voor u klaar.

Vragen? Bel Greetje

Greetje heeft 18 jaar ervaring net het opknappen van vloeren, waaronder parket, laminaat en pvc. Door regelmatig contact en bezoeken aan leveranciers blijft Greetje op de hoogte van de trends en de laatste ontwikkelingen. Wilt u meer weten over hoe we werken en wat het kost? Bel gerust met Greetje voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Neem contact op voor Houten vloer laten opknappen

Vrijblijvende offerte ontvangen?

We rekenen graag voor u uit wat het opknappen van een houten vloer kost. Stuur ons een bericht en we nemen contact op om de details te bespreken.

  Bar houten vloer renoveren in fases

  Door de jaren heeft onder de bar de spoelbak gelekt, hierdoor is de eiken massief bourgogne gelegde tapis vloer zwart geworden en los gegaan.

  Het slechte deel hebben we plaatselijk verwijderd. De ondervloer en Eiken tapis vloer is opnieuw gelegd.

  Na het leggen van het nieuwe deel is de gehele eiken massief tapis vloer geschuurd en behandeld met de 2C van Rubio monocoat olie.


  Veelgestelde vragen over houten vloeren opknappen

  Wat is het voordeel van olie?

  Olie geeft de vloer een matte uitstraling en haalt de structuur en kleur van het hout naar boven. Op zoek naar een houtbehandeling die uw houten vloer kan beschermen én kleuren? Dan is de Rubio Monocoat 2C dé oplossing. Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een product dat zorgt voor bescherming en kleurbehoud. U heeft slechts één enkele laag nodig voor een optimaal resultaat. rondvliegen.

  Vloer laten reinigen

  Het alternatief voor opknappen is reiniging. Dit wordt vaak gedaan wanneer de houten vloer vervuild is, maar verder nog geen kale plekken of beschadigingen heeft. De reiniging voeren wij uit met een schrob/zuigmachine. Met speciale borstels en pads wordt er tot diep in de nerf van het hout geschrobd, zodat al het vuil wordt verwijderd. Reinigen is sneller en goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe, houten vloer en het stelt bovendien een totale renovatie uit.

  Doen jullie ook periodiek onderhoud?

  Wij staan graag voor u klaar om het onderhoud van uw houten vloer uit te voeren. Wij maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe we het onderhoud het beste kunnen uitvoeren en welke frequentie daarbij aansluit bij uw specifieke situatie. Laat uw houten vloer in de beste handen achter en maak vandaag nog een afspraak met ons.

  Bezoek onze winkel in Leeuwarden

  In onze winkel in Leeuwarden kunt u terecht voor een persoonlijk vloeradvies en voor onderhoudsproducten.

  Bezoek ons voor:

  ✓ Vloeren om zelf te leggen.
  ✓ Olie en lak, inclusief een persoonlijk advies.
  ✓ Verhuur van apparatuur voor onderhoud.

  pand friese parketlegservice