Visgraat vloer laten schuren en lakken

visgraat vloer schuren en lakken

Door een visgraat vloer te laten schuren en lakken, krijgt de vloer een nieuwe uitstraling en bespaart u geld voor de aanschaf van een nieuwe vloer. Uw huiskamer oogt weer als nieuw en uw visgraat vloer gaat nog jaren mee.


Friese Parketlegservice

Specialist in visgraat vloeren schuren en lakken.

houten vloer opknappen
visgraat vloeg geschuurd

Schuren en lakken

We gebruiken een professionele vloerschuurmachine om oneffenheden die zijn ontstaan, door dagelijks gebruik van de vloer, te verwijderen. Daarnaast gebruiken we een professionele stofzuiger om zaagsel in het huis te voorkomen. Na de behandeling van de vloer wordt het hout behandeld met olie om vlekken te voorkomen. Hierdoor krijgt de vloer een nieuwe uitstraling, zoals bij een pas opgeleverde vloer.

“Top bedrijf, prima service en uitstekende vakmanschap!”
 
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

– Jelke, via Google Reviews

Persoonlijke service

Bij de Friese Parketlegservice bieden wij u altijd een unieke en persoonlijke service. Onze showroom (aan de Noordvliet in Leeuwarden) is de perfecte plek om uw wensen en ideeën te bespreken en het project te plannen. Ons professionele team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen over onderhoud en de verzorging van uw vloer. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of kom gerust langs in onze winkel.

Stel uw vraag aan Greetje

Greetje is een expert op het gebied van het lakken en schuren van alle vloeren. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en de kosten voor een make-over van uw visgraat vloer? Neem contact op met Greetje voor meer informatie.

houten vloer geschuurd en in de olie gezet

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Ontdek wat het kost om uw visgraat vloer te laten schuren en lakken. Vul het formulier hieronder in en wij nemen snel contact met u op om de details te bespreken.


  Veelgestelde vragen over een visgraat vloer laten lakken en schuren

  Kan je zelf houten visgraat vloer schuren?

  Jazeker, het is mogelijk om zelf een houten visgraat vloer te schuren. Het vraagt alleen wel om de nodige kennis en vaardigheden. Als u niet bekend bent met het proces, is het raadzaam om een professional in te schakelen om ervoor te zorgen dat de vloer goed wordt behandeld en beschadigingen worden voorkomen. Gaat u zelf aan de slag? In onze winkel in Leeuwarden verhuren we de benodigde apparatuur. Als u de vloer liever door ons laat schuren, dan geven we u graag een indicatie van de kosten en het moment waarop we dit kunnen plannen.

  Waarom lakken?

  Parketlak maakt het onderhoud van uw visgraat vloer gemakkelijker. Een gelakte vloer vraagt om minder onderhoud en is daarom perfect voor als u weinig tijd heeft of geen zin heeft om de vloer te onderhouden. Er zijn diverse soorten lak beschikbaar, zoals matte, half-matte en ultra-matte lak.

  Wat is het voordeel van olie?

  Olie geeft een matte finish en benadrukt de structuur en kleur van het hout. Als u op zoek bent naar een houtbehandeling die de vloer beschermt en kleurt, is Rubio Monocoat 2C de ideale oplossing. Deze olie behoudt de kleur en biedt een duurzame bescherming. Met slechts één laag behalen we een optimaal resultaat.

  Vloer laten schoonmaken

  Soms is het niet nodig om de vloer te schuren en lakken, en kan een grondige schoonmaakbeurt volstaan. Dit is vooral het geval wanneer de structuur van de vloer nog in goede staat is, maar het uiterlijk van de vloer minder mooi is door vervuiling. In dit geval gebruiken we speciale machines met borstels en pads om diep in de nerf van het hout te reinigen, waardoor al het vuil verdwijnt. Dit is goedkoper en sneller dan het schuren en lakken van een visgraat vloer en kan ook een renovatie uitstellen.

  Bezoek onze winkel in Leeuwarden

  In onze winkel in Leeuwarden kunt u terecht voor een persoonlijk vloeradvies en voor onderhoudsproducten.

  Bezoek ons voor:

  ✓ Vloeren om zelf te leggen.
  ✓ Olie en lak, inclusief een persoonlijk advies.
  ✓ Verhuur van apparatuur voor onderhoud.

  pand friese parketlegservice