Lamel vloeren bij de Friese Parketlegservice uit Leeuwarden

Dit zijn samen gestelde vloeren, die bestaan uit een onderlaag van Multiplex en een massief houten toplaag, deze vloeren zijn hebben de uitstraling van een massief planken vloer maar niet de nadelen van een massieve vloer en met name de werking. De duo-plank is een zeer stabiele vloer met een minimum aan werking en hierdoor ook zeer geschikt voor vloerverwarming cq koeling.

Door de vele maten, verschillende lengtes en breedtes, maar ook doordat deze vloeren op vele manieren bewerkt kunnen worden zijn het vloeren die in elk interieur passen.

Frieseparketlegservice kan de vloer voor u laten roken, borstelen verouderen, stralen en tevens in elke kleur behandelen die u wenst!

Tevens kiest u voor een milieu- en ecologisch verantwoord product, met een levensduur van minimaal 30 jaar.

Gaat uw voorkeur gaat uit naar de natuurlijke uitstraling van een houten vloer? Kom dan eens kijken naar onze uitgebreide collectie gelaagd lamel parket. De natuur gecombineerd met techniek, jarenlang onderzoek naar een stabiele onderlaag zodat u wel de uitstraling krijgt van een planken vloer maar niet de nadelen, voor u samengevat in de Duoplank.

Graag adviseren wij u wat in uw situatie het beste bij u past!!

Ook toe aan een andere vloer?

Ook toe aan een andere vloer?