Parket vloer schuren

houten vloer laten schuren en lakken

Heeft uw parketvloer zijn glans verloren door dagelijks gebruik en slijtage? Met een professionele schuurbeurt geven we uw vloer een complete make-over en is het niet nodig om te investeren in een nieuwe vloer. Een make-over is mogelijk voor alle houten vloeren, zowel massief als traditioneel. Oog vloeren met patroon en samengestelde vloeren kunnen we schuren en naar wens oliën of lakken.


Friese Parketlegservice

Specialist in parketvloeren schuren.

parketvloer gelakt
large-foto lak pure

Professioneel geschuurd

Voor het schuren gebruiken we een professionele schuurmachine.

Daarnaast gebruiken we een professionele stofzuiger, waarmee we voorkomen dat er zaagsel in het huis terechtkomt.

Direct na afloop heeft uw vloer de uitstraling die u normaal gesproken alleen maar ziet bij een pas opgeleverde vloer.

“Top bedrijf, prima service en uitstekende vakmanschap!”
 
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

– Jelke, via Google Reviews

Persoonlijke service

Bij de Friese Parketlegservice krijgt u altijd persoonlijke service. In onze showroom (aan de Noordvliet in Leeuwarden) nemen we rustig de tijd om uw wensen door te nemen en het project te plannen. En heeft u na het schuren nog vragen over het onderhoud? U bent altijd welkom om te bellen of om langs te komen..

Stel uw vraag aan Greetje

Greetje weet alles van het schuren van uw parket. Wilt u ontdekken hoe we werken en wat een make-over van uw vloer kost? Bel Greetje voor meer informatie.

houten vloer geschuurd en in de olie gezet

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het laten schuren en lakken van uw parketvloer? Vul dan het onderstaande formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.


  Veelgestelde vragen over een parket vloer laten schuren

  Is het mogelijk om te lakken?

  Ja, het is zeker mogelijk om parket te lakken. Sterker nog, het lakken van parket heeft als voordeel dat de vloer minder onderhoud nodig heeft en dat de uitstraling van de vloer langer behouden blijft. Bij het lakken van parket wordt er een laagje lak aangebracht dat zorgt voor bescherming van de vloer en dat voorkomt dat vocht en vuil in het hout kunnen dringen. Bij de Friese Parketlegservice hebben we verschillende soorten lak waar u uit kunt kiezen, zoals matte lak, half-matte lak en ultra-matte lak.

  Wat is het voordeel van lakken?

  Parketlak zorgt voor gemak. Een gelakte, houten vloer vraagt om minder onderhoud en is dus uitermate geschikt voor wanneer u weinig tijd (of zin) heeft om de vloer te onderhouden. We hebben de keuze uit verschillende soorten lak, en gebruiken exclusief lak van a-merken.

  Parket vloer laten schoonmaken

  Soms is het schuren van het parket niet eens nodig en kunnen we volstaan met een goede schoonmaakbeurt. Dit is met name het geval wanneer de structuur van de vloer nog goed is, maar het uiterlijk van de vloer minder mooi is door vervuiling. Zo’n vloer behandelen we met een schrob- en zuigmachine. Speciale borstels en pads dringen door tot diep in de nerf van het hout. Hierdoor verdwijnt al het vuil. Reinigen is goedkoper en sneller dan het schuren van een parketvloer en stelt bovendien een renovatie uit.

  Bezoek onze winkel in Leeuwarden

  Kom langs bij onze winkel in Leeuwarden voor:

  ✓ Persoonlijk advies over vloeren en onderhoudsproducten.
  ✓ Verschillende soorten vloeren die u zelf kunt leggen.
  ✓ Advies en producten voor olie- en lakbehandelingen van uw vloer.
  ✓ Huur van professionele apparatuur voor onderhoud van uw vloer.

  pand friese parketlegservice