Geschikte houten vloer voor Vloerverwarming

U zoekt vloerverwarming in Friesland? Bij Friese parketlegservice in Leeuwarden vindt u een zeer ruim assortiment aan PVC en houten vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming én vloerverkoeling.

Heeft u momenteel vloerverwarming of bent  van plan binnenkort vloerverwarming of -verkoeling te installeren? Neem dan een kijkje bij ons in de showroom voor een geschikte vloer.

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling, de do’s en dont’s

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.

Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner hieronder te klikken.

vloerverwarming in friesland? bij ons zit u goed

Waarom Friese Parketlegservice?

Wij hebben jarenlange ervaring in het toepassen van houten vloeren op vloerverwarming. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreid en persoonlijk advies. Het is niet van belang of u liever een PVC vloer hebt of dat uw voorkeur uitgaat naar een houten vloer: van beide typen hebben wij meer dan genoeg geschikte modellen op voorraad zodat er altijd een vloer van uw keuze in onze showroom te zien is.

Ook toe aan een andere vloer?

Ook toe aan een andere vloer?