Akupanel Wandpanelen

Friese Parketlegservice levert duurzame houten wandpanelen! De akupanel panelen worden gemaakt uit duurzame bosbouw en zwart vilt dat bestaat uit gerecyclede plastic flessen.

Dankzij de akoestische panelen van Friese Parketlegservice realiseer je gemakkelijk zelf een rustige, stijlvolle omgeving in huis, kantoor of een bedrijfsruimte! De wandpanelen hebben het vermogen om het geluid tot 50% te verminderen, waardoor ze een rustgevend onderdeel van de ruimte vormen, waar ze ook worden geïnstalleerd.

De Friese Parketlegservice Akupanel Wandpanelen bestaan uit hout gefineerde MDF-lamallen gemonteerd op akoestisch viltmateriaal en hebben een breedte van 60 cm en een lengte van 300 cm hoogte. Hierdoor dekt een Friese Parketlegservice Akupanel altijd de volledige muur!

De wandpanelen zijn beschikbaar in verschillende houten kleuren. Dankzij het aanbod is er voor iedereen een favorieten houten wandpaneel van Friese Parketlegservice verkrijgbaar

Maestro Wandpanelen

Latte Master

Latte Decoratief en Duurzaam

Met latte laten we leefruimte boven zich uit stijgen, Door de toevoeging van hoogwaardige decoratieve Elementen.Met latt pas je het cachet van een ruimte Uit een glossy woonmagazine eigenhandig toe in jouw huis of appartement.

Maestro wandpanelen

Duurzaam

Niet alleen is de productie gekozen voor PEFC hout maar eveneens is het product zelf een toonbeeld van duurzaamheid, gezien de wandpanelen eventueel nadien kunnen verhuizen naar een andere woonruimte, hebben ze ook een verlengde levenscyclus..

In onze showroom hebben wij van alle kleuren
Een staaltje om de kleur ook bij u thuis te bekijken.

Wandpanelen in meerdere kleuren

Onze wandpanelen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Of u nu op zoek bent naar een donkerbruine walnoot kleur, rustiek eiken of een lichtere eikenhoutkleur, wij hebben het allemaal. Kom nu naar onze showroom of neem contact op..

Kleurkeuze