Vloer laten oliën

vloer in de olie

Vloer laten oliën? Bij Friese Parketlegservice in Leeuwarden bieden we professionele vloerbehandelingen aan, waaronder de vloer opnieuw in de olie zetten. Het grootste voordeel van olie is dat de natuurlijke uitstraling van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. Friese Parketlegservice is dealer van Rubio Monocoat oliën en biedt een duurzame oplossing voor het lakken en oliën van houten vloeren.

Door te oliën, oogt de vloer weer als nieuw. En door de juiste kleur te kiezen, past de vloer weer helemaal bij uw huidige interieur. Uw huis komt weer in de juiste sfeer, met een vloer die gezond oogt alsof hij net is gelegd.


Friese Parketlegservice

Specialist in het repareren, schuren en oliën van houten vloeren.

rubio monocoat op vloer
vloer in de olie

Rubio Monocoat in 40 kleuren

Olie verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is eenvoudig te onderhouden. De olie geeft het hout zijn warme uitstraling en zorgt met één laag voor langdurige bescherming. Ook is de olie water- en hittebestendig en kan het op alle houtsoorten worden gebruikt. Al na vijf dagen mag het gereinigd worden met water en zeep

Bij ons zijn Rubio Monocoat oliën beschikbaar in 40 verschillende kleuren, waaronder 7 trendkleuren. Alle kleuren zijn gemakkelijk in het onderhoud en zijn plaatselijk bij te werken als dat nodig is.

“Top bedrijf, prima service en uitstekende vakmanschap!”
 
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

– Jelke, via Google Reviews

Persoonlijke service

Bij de Friese Parketlegservice kunt u altijd rekenen op een persoonlijke service. In onze showroom, gelegen aan de Noordvliet in Leeuwarden, nemen we graag rustig de tijd om uw wensen te bespreken en het project te plannen. Mocht u na oliën nog vragen hebben over het onderhoud, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag Greetje

Wilt u meer weten over het oliën van vloeren? Greetje heeft alle kennis en expertise als het op vloeren aankomt. Maak kennis met onze werkwijze en laat u verrassen voor de gunstige prijzen van onze vloermakeover! Aarzel niet en neem contact op met Greetje voor meer info en een vrijblijvende offerte.

houten vloer geschuurd en in de olie gezet

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Ontdek wat het kost om een houten vloer te laten schuren en oliën. Stuur ons een bericht via het formulier hieronder en we nemen snel contact op om de details te bespreken.


  Veelgestelde vragen over een vloer laten oliën

  Wat is het grootste voordeel van olie?

  Het grootste voordeel van olie is dat de natuurlijke uitstraling van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. Dit komt doordat de olie het hout voedt, in plaats van er een laag overheen te leggen (zoals lak dat doet).

  Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen lak en traditionele olie?

  Lak bedekt het hout als een dunne laag. Dit vermindert de natuurlijke uitstraling van het hout. Traditionele olie dringt dieper in het hout. Hierdoor moet traditionele olie vaker onderhouden worden, waar u een meer natuurlijke uitstraling voor terugkrijgt.

  Wat is het voordeel van olie?

  Olie levert een matte uitstraling op en haalt de structuur en de kleur van het hout naar voren. Zoekt u een houtbehandeling die de vloer beschermt én kleurt? Dan is Rubio Monocoat 2C de oplossing. Rubio Monocoat Oil Plus 2C behoudt de kleur en biedt duurzame bescherming. Met slechts één laag behalen we een optimaal resultaat.

  Waarom Rubio Monocoat olie?

  Rubio Monocoat hecht uitermate goed aan het hout. Het kan in één laag worden aangebracht zonder overlappingen, wat het aanbrengen makkelijker maakt. De olie is ook eenvoudig te onderhouden. Het behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout en is gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen.

  Wat is Rubio Monocoat Olie Plus 2C?

  Met onze hoogwaardige vloerschuurmachine kunnen we oneffenheden (die ontstaan zijn door dagelijks gebruik van de vloer) vakkundig verwijderen. Na de behandeling wordt het hout goed in de olie gezet, waardoor uw vloer beschermd is tegen vlekken.

  Bezoek onze winkel in Leeuwarden

  In onze winkel in Leeuwarden bieden wij u een persoonlijk vloeradvies. Wij kunnen de klus voor u uitvoeren, of helpen u met adviezen over hoe u dit zelf het beste kunt doen.

  ✓ We leveren vloeren om zelf te leggen.

  ✓ Als u onderhoud moet uitvoeren, kunt u apparatuur bij ons huren.

  ✓  Daarnaast bieden we olie en lak aan, en geven we advies op maat.

  pand friese parketlegservice